Antonio Kosmat najbolji parasportaš Grada Samobora za 2022. godinu

Po 29. puta u Samoboru se održala svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Samobora za 2022. godinu. 25. siječnja 2023. u poznatom Samoborskom Bunkeru održana je svečanost proglašenja najboljih u samoborskom sportu.

Za najboljeg parasportaša proglašen je Antonio Kosmat koji je u 2022. godini ostvario vrhunske sportske rezultate u disciplinama 100 m i 400 m, ostvarivši normu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se održati ove godine u Parizu. Antonio je osim toga postavio nekoliko državnih rekorda u trkačkim disciplinama i donio nekoliko zlatnih medalja sa Međunarodnih natjecanja. Također je i član Atletskog kluba “Samobor 2007” u kojem se natječe zajedno sa sposobnim sportašima.

Velika dvorana Bunkera bila je u potpunosti popunjena mladim sportašima, njihovim roditeljima, sportskim veteranima i brojnim Samoborcima kojima je sport dio njihove svakodnevice, a prije početka svečanosti pozdravili su ih predsjednik Samoborskog športskog saveza Darijo Gaća, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović i zamjenik gradonačelnice Grada Samobora Petar Burić, poželjevši svima, uz pohvale i zahvale na sve mu do sada ostvarenom, još uspješniju sportsku godinu koja je pred njima

Podijelite članak na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Email