Miting Dinamo-Zrinjevac 2021.

U subotu 15.svibnja  u Zagrebu na stadionu “Mladost” održan je tradicionalni međunarodni miting AK Dinamo-Zrinjevac na kojem je nastupio veliki broj natjecatelja, a postignuto je niz dobrih rezultata naših atletičara i para atletičara.

Osobni rekord  na mitingu u muškoj konkurenciji na 100 m postigao je Dragutin Franičević sa rezultatom 11,77 sek i Lovro Čižmešija sa rezultatom 12,47 sk.

Na 100 m dobar rezultat postigla je i naša atletičarka Buga Ema Štefanac   koja je istrčala svoj osobi rekord sa rezultatom od 13,69 sek.

Na mitingu se je također natjecao i naš para atletičar Antonio Kosmat u kategoriji osoba s invaliditetom. U utrci na 100 m (T20-T36-T38) Antonio osvaja 1. mjesto i postavlja novi državni i osobni rekord  u kategoriji T38 sa vremenom od 12,52 sek koji je vrijedan normi na velikim međunarodnim natjecanjima IPC-a WPA.

Uz povoljan vjetar i dobro vrijeme koje nas je poslužilo odlično su odradili ovogodišnji meuarodni miting Dinamo-Zrinjevac  i za njih mogu reći : “Samo riječi pohvale”.

Već sljedeću priliku imaju u utorak, gdje putujemo za Rijeku.

Do sljedećeg natjecanja…

Treniramo!!

Trener Matej

Podijelite članak na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Email