U ukupnom poretku Klubova u 2022. zauzeli 3. mjesto

04. travnja 2023. u Hotelu International u Zagrebu održana je redovna skupština Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom. Osim izmjene Statuta Saveza koji se uskladio sa novim Zakonom o sportu, HASOSI je promijenio i naziv u : HRVATSKI PARAATLETSKI SAVEZ.

Također novim Statutom, klub je sukladno Zakonu postao redovnom članicom i imamo pravo glasa u Skupštini. Najveće iznenađenje je bilo kada smo vidjeli da smo u ukupnom poretku Klubova zauzeli 3. mjesto sa 4440 boda. Nadamo se da će državna tijela u sportu prepoznati našu kvalitetu i razvoj, te povećati sufinanciranje paraatletike u Samoboru.

Prvo mjesto zauzeo je PAK Spektar iz Pule, a drugo mjesto osvojio je PAK Uspon iz Velike Gorice. Jako smo ponosni na naše naše treće mjesto, jer kad se sagleda da nemamo atletsku infrastrukturu, a financijska podrška je više nego mala, možemo zaključiti da dobro radimo i pozivamo drage sugrađane, roditelje djece sa poteškoćama u razvoju, da nam se pridruže i postanu dio ekipe koja ruši sve barijere na koje nailazi.

Možeš ako misliš da možeš!

Idemo dalje u nove pobijede,!

Vidimo se u Puli 22.-24.04. na Državnom paraatletskom prvenstvu “Croatia Open Pula 2023.”

Podijelite članak na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Email